Over Weehuizen Letselschade

Met meer dan 20 jaar ervaring bent u verzekerd van specialistische kennis.

De specialist in uw regio

Menno Weehuizen, registerexpert personenschade, is de oprichter van Weehuizen Letselschade. Menno is meer dan 25 jaren werkzaam in het specialisme letselschade en lid van de twee belangrijkste bracheorganisaties op het vlak van personenschade, te weten het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut van Register-Experts (NIVRE).

In eerste instantie sedert 1991 in dienst van verzekeraars, als letselschadebehandelaar en opleider, en later als personenschade-expert in dienst van een landelijk gerenommeerd advocatenkantoor. Begin 2007 besloot Menno verder als zelfstandig belangenbehartiger door het leven te gaan en sloot hij zich aan bij Jurilex Letselschade. Een overkoepelende organisatie van over het gehele land en per regio werkzame zelfstandig opererende belangenbehartigers op het vlak van letselschade, waarvan tevens een medisch bureau, met een tweetal medisch specialisten, en een tweetal procesadvocaten deel uitmaakt.

Vele honderden cliënten later kan Menno bogen op een succesvolle praktijk. Het geniet zijn voorkeur de letselschadezaken zoveel mogelijk in goed overleg met de verzekeraar tot een voor de cliënten zo gunstig mogelijk einde te brengen. Gelukkig komt het niet veel voor dat de rechter er aan te pas moet komen om een aansprakelijkheidsverzekeraar te overreden. Een goede belangenbehartiger kent de belangrijkste vonnissen en arresten van rechters uit het hoofd en weet daarmee de andere partij te overtuigen. Het motto van Menno is dan ook het al oude adagium “kennis is macht’.

Contact opnemen

Praktijk Weehuizen is aangesloten bij:

NIVRE | Weehuizen Letselschade
NIS | Weehuizen Letselschade
Menno Weehuizen | Weehuizen Letselschade